ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο GALLERY

Το κτήμα Προμπονά σχεδιάστηκε εξαρχής για την εξυπηρέτηση κοινωνικών εκδηλώσεων. Η κλειστή ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ που διαθέτει βρίσκεται στο κέντρο του κτήματος και συνεπώς έχει μπροστινή θέα τον εξωτερικό χώρο δεξίωσης με την πισίνα και τον κήπο με τις ελιές από πίσω. Μπορεί να φιλοξενήσει την δεξίωσή σας ή το cocktail party, όταν πρόκειται για φθινόπωρο ή χειμώνα ενώ λειτουργεί εναλλακτικά του εξωτερικού χώρου δεξίωσης την άνοιξη/ καλοκαίρι σε περίπτωση που ο καιρός δεν το επιτρέψει.

Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ είναι εφάμιλλη του εξωτερικού χώρου δεξίωσης με το στοιχείο της πέτρας να κυριαρχεί στον χώρο δίνοντας αρχοντικό τόνο. Επίσης, μπορεί να συνδυαστεί επιτυχώς με τον εξωτερικό χώρο τόσο για το welcome drink ή ακόμα και για το στήσιμο των buffets  όταν πρόκειται για την δεξίωση γάμου ή την δεξίωση βάπτισης. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα ξύλινα σαλονάκια του εξωτερικού χώρου μεταφέρονται πιο κοντά στην αίθουσα ώστε να υπάρχει η δυνατότητα οι καλεσμένοι σας να μπορούν πιο εύκολα να απολαμβάνουν και την ηρεμία του εξωτερικού χώρου και την θέα της πισίνας. 

Το υπερυψωμένο κτίριο στο οποίο στεγάζεται η αίθουσα δημιουργεί επιβλητικότητα στο κτήμα και αποτελεί σπουδαίο φόντο για τις εκδηλώσεις, όταν γίνονται στον εξωτερικό χώρο δεξίωσης με την πισίνα. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πύλη εισόδου του ζευγαριού για την δεξίωση που πραγματοποιείται στον εξωτερικό χώρο και σε συνδυασμό με πυροφλάς κάνει την είσοδό σας άκρως εντυπωσιακή. 

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ- ΠΑΡΟΧΕΣ:

  • Χωρητικότητα αίθουσας δεξιώσεων: 310 άτομα σε καθιστή διάταξη σε ροτόντες με πίστα και νυφικό τραπέζι
  • Ηχητικά συστήματα: τόσο οροφής όσο και περιφερειακά
  • Κλιματισμός: ψύξη, θέρμανση, εξαερισμός. Σε περίπτωση που δεν θέλετε κλιματισμό, ανοίγονται τα παράθυρα
  • Φωτισμός: αυξομειώνεται- περιφερειακά όσο και φώτα οροφής 
  • Πρόσβαση για ΑΜΕΑ: ναι
  • Θέα: ναι, καθώς περιβάλλεται από τζαμαρία και βλέπει τόσο στον εξωτερικό χώρο δεξιώσεων με την πισίνα όσο και στον πίσω κήπο

ενώ ταυτόχρονα θα είναι στην διάθεσή σας όλες οι παροχές του κτήματος.

photo GALLERY

Social Media


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Λεωφόρος Μαραθώνος 213, Μαραθώνας 19007
+30 2294057600, +30 6947814585
info@ktimaprobona.gr
Υπεύθυνοι Επικοινωνίας: Δήμητρα & Μαρία Προμπονά