ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ

 Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο GALLERY

Το ΚΤΗΜΑ ΠΡΟΜΠΟΝΑ είναι το ιδανικό σκηνικό για να εκτυλιχθούν οι πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας. Σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα και πανεύκολο στην πρόσβαση καθώς βρίσκεται πάνω στην κεντρική λεωφόρο, το κτήμα αποτελεί την ιδανική επιλογή, αν ονειρεύεστε ο ΓΑΜΟΣ σας να γίνει σε ένα πανέμορφο, καταπράσινο αλλά και πραγματικά λειτουργικό και άνετο περιβάλλον.

Σε ειδικό πριβέ χώρο που βρίσκεται στην είσοδο του κτήματος και δίπλα από την εκκλησία έχετε την δυνατότητα να φρεσκαριστείτε λίγο πριν ή μετά την τέλεση του μυστηρίου.  Ο ΓΑΜΟΣ ή η βάπτιση μπορεί να τελεστεί στο γραφικό πετρόχτιστο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου είτε στον προαύλιο χώρο του είτε στο άνετο εσωτερικό του με δική μας την επιμέλεια για τον ιερέα που θα τελέσει το μυστήριο. Μπορείτε να πάρετε με τους καλεσμένους σας το welcome drink μέσα στον περιποιημένο και καταπράσινο κήπο και γύρω από το παραδοσιακό μαγκανοπήγαδο ή αντίστοιχα στο open bar που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο της δεξίωσης.

Ακολουθούν οι κατάλληλα διαμορφωμένοι χώροι δεξιώσεων – αρχικά ο άνετος εξωτερικός πλακόστρωτο χώρος δεξιώσεων με την πισίνα και ακολούθως η πετρόχτιστη κλειστή αίθουσα δεξιώσεων. Το κτίριο που στεγάζει την αίθουσα δίνει επιβλητικότητα στο κτήμα χάρη στην υπερυψωμένη θέση του και μπορεί να λειτουργήσει σαν πύλη εισόδου για το γαμήλιο ζευγάρι, όταν η δεξίωση γάμου ή και της βάπτισης γίνεται στον εξωτερικό χώρο δεξίωσης.

Ο φωτισμός αναδεικνύει την ομορφιά της πέτρας και το πράσινο του κήπου ενώ προσαρμόζεται ανάλογα με το πόσο ρομαντικό θέλετε να είναι το σκηνικό.

Η οργάνωση του γάμου ή της εκδήλωσής σας γίνεται από τους ανθρώπους του κτήματος υπό καθεστώς απόλυτου επαγγελματισμού και με αυστηρά επιλεγμένα κριτήρια για την διασφάλιση άριστου αποτελέσματος.

Το ΚΤΗΜΑ ΠΡΟΜΠΟΝΑ συνεργάζεται με προσεκτικά επιλεγμένα catering που αναλαμβάνουν να ικανοποιήσουν τις γευστικές σας επιθυμίες με πλούσια και καλομαγειρεμένα φρέσκα εδέσματα και επαρκές προσωπικό κατάλληλα εκπαιδευμένο στην εξυπηρέτησή σας.

Οι συνεργαζόμενοι dj έχουν μεριμνήσει για την πλήρη ηχητική κάλυψη με τα ειδικά ηχοσυστήματα και ηχοπαγίδες που έχουν εγκαταστήσει και τους επιτρέπουν να παίζουν τα μουσικά set τους δυνατά και να ξεσηκώνουν τους καλεσμένους σας να χορέψουν στην πίστα.

Σε συνδυασμό με τις παροχές του κτήματος, οι άνθρωποι του κτήματος και οι συνεργάτες τους θα είναι στο πλευρό σας κάθε στιγμή με σκοπό να σας κάνουν να νιώσετε σαν να είστε εσείς οι επίτιμοι προσκεκλημένοι.

photo GALLERY

Social Media


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Λεωφόρος Μαραθώνος 213, Μαραθώνας 19007
+30 2294057600, +30 6947814585
info@ktimaprobona.gr
Υπεύθυνοι Επικοινωνίας: Δήμητρα & Μαρία Προμπονά