ΒΑΠΤΙΣΗ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ

  Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο GALLERY

Η ΒΑΠΤΙΣΗ του μικρού σας πρίγκιπα ή της μικρής σας πριγκίπισσας βρίσκει στο ΚΤΗΜΑ ΠΡΟΜΠΟΝΑ το παραμυθένιο περιβάλλον για να πραγματοποιηθεί. Οι μικροί σας καλεσμένοι θα ξετρελαθούν στους κήπους του κτήματος και θα μπορούν άφοβα να κυλιστούν στο γκαζόν με την διαρρύθμιση του κτήματος να δημιουργεί αίσθηση ασφάλειας στους γονείς για τα παιδιά τους. Ο τεράστιος κήπος μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλα φουσκωτά και παιδική χαρά για τους μικρούς σας καλεσμένους και ο στολισμός της βάπτισης με μπαλόνια μπορεί να απογειώσει το κτήμα.

Το μυστήριο της βάπτισης μπορεί να τελεστεί στην πετρόχτιστη γραφική εκκλησία του Αγίου Νικολάου είτε στο κλιματιζόμενο εσωτερικό της και τον προθάλαμο είτε στον προαύλιο χώρο με δική μας την ευθύνη για εύρεση ιερέα. Το κτήμα διαθέτει και χώρο φρεσκαρίσματος μερικά μέτρα δίπλα από την εκκλησία προκειμένου να φρεσκαριστείτε οι γονείς αλλά κυρίως για να φρεσκάρετε τον μικρό ή την μικρή πρωταγωνίστρια της ημέρας είτε πριν είτε μετά το μυστήριο.

Η πλέον ενδεδειγμένη επιλογή για να πραγματοποιήσετε την δεξίωση για την βαπτιση είναι στην κλειστή αίθουσα δεξιώσεων, καθώς με τον κλιματισμό της σας αφήνει ξέγνοιαστους για τις καιρικές συνθήκες της ημέρας, ενώ παράλληλα μπορείτε να αξιοποιήσετε τον εξωτερικό χώρο και τον κήπο για άλλες δραστηριότητες.

Στο ΚΤΗΜΑ ΠΡΟΜΠΟΝΑ τα συνεργαζόμενα catering δημιουργούν μενού σχεδιασμένα για να ικανοποιήσουν και τους μικρούς σας καλεσμένους ενώ οι dj μπορούν να στήσουν με τις μουσικές τους επιλογές και το παιδικό πάρτυ. Στις έξτρα παροχές του κτήματος για την βαπτιση όπως διακόσμηση, animateur, φουσκωτά μπορεί να γίνει προαιρετικά με συνεργάτες τους κτήματος.

photo GALLERY

Social Media


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Λεωφόρος Μαραθώνος 213, Μαραθώνας 19007
+30 2294057600, +30 6947814585
info@ktimaprobona.gr
Υπεύθυνοι Επικοινωνίας: Δήμητρα & Μαρία Προμπονά